Tømrerarbeid Bergen

Tømrerarbeid Bergen

Tømrerarbeid

Vi utfører en rekke tømrertjenester som blant annet rehabilitering og oppussing av bolig i Bergen og nærliggende kommuner. Dette er en omfattende prosses som krever kompetanse og erfaring. Det kan våre tømrere tilby! Vi kan bidra til å gjøre din bolig penere, koseligere og mer komfortabel å bo i, eller beholde den autentiske stilen som du har. Alle arbeidene våre utføres etter gjeldende lover og forskrifter.

Tømrerarbeid innebærer:

Utskifting av kledning. Kledningens oppgave er å beskytte veggkjernen mot klimapåkjenninger og mekaniske skader. Det finnes to typer av kledninger – stående og liggende. Vestlandet er det mest nedbørsrike området i Norge. Den liggende kledningen er mest brukt her fordi den er mer vannavvisende enn stående. I tillegg reduserer kledningen faren for råte og fukt. Selv om kledningen har en beskyttende oppgave, er den også veldig viktig for det estetiske synet på huset. Det er flere hensyn å vurdere når man skal bytte eller sette opp ny utvendig kledning. Denne veiledningen kan vi tilby til deg!

Bytte/montering av dører og vinduer. Vakre dører og vinduer fortjener en vakker innramming. Våre snekkere hjelper deg med å skifte gammel innerdør/ytterdør eller vindu til ny. Vi monterer alle typer dører og vinduer. Du trenger ikke å bry deg om dør- og vinduskarmen, dørhengsler. Vi tar vare på alt!

Nytt tak. Vil du legge nytt tak? Vår lange erfaring og kompetanse gjør oss til et naturlig valg når taket blir gammelt og må skiftes. Ta kontakt med oss og få gratis befaring! For å få mer informasjon, trikk på.

Tilbygg/påbygg. Tilbygg kan bygges som en del av det orginale huset, slik at det blir en forlengelse. I følge Direktoratet for Byggkvalitet kan du sette opp tilbygg til huset eller garasjen på inntil 15 kvadratmeter, minst 4 m fra nabogrensen (til huset) og minst 1 m fra nabogrensen (garasjen) uten å søkke kommunen om tillatelse.Påbygg er ofte en utvidelse av huset i høyden. Slike tiltak krever ansvarlige foretak. Les mer https://dibk.no/bygge-selv/dette-kan-du-bygge-uten-a-soke/. 

Felix Bygg AS hjelper deg med å finne den retten løsningen til ditt behov!